Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

– Vi tenker skrekkelig mye på at dette er folks julemiddag

– Vi tenker skrekkelig mye på at dette er folks julemiddag

Stig Stokka ved Fatland Jæren på Hommersåk viser fram én av de mange lammesidene fra Søya gård. Dette skal bli pinnekjøtt til jul. FOTO: Lars Fisketjøn

Hos Fatland Jæren på Hommersåk slaktes sauer nok til at det utgjør én tredjedel av alt pinnekjøtt i Norge. Mye av det kommer fra Gjesdal.



Logg inn for å lese resten av denne artikkelen.
Er du abonnent har du tilgang til alt innhold på GBnett.no

Hvis du allerede har abonnement, logg inn via Min Side:

Logg inn

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Bygdebladet

Dalane Tidende

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!