Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ung kvinne knivstukket på Opstad

Ung kvinne knivstukket på Opstad

 

En mann er pågrepet av politiet, mistenkt for å ha knivstukket samboeren flere steder på kroppen. Episoden skal ha skjedd i parets bolig på Opstad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.06.2016 kl 11:23Meldingen fra politiet kom klokken 04.26 natt til søndag.

– Vi fikk en telefon fra en mannlig innringer klokka 04.26 der han opplyser at han hadde alvorlig skadet sin samboer. Vi tok på det tidspunktet ingenting for gitt, og var raskt på stedet. Mannen ble observert cirka 300 meter fra bopel. Da politiet fikk kontakt med mannen, etterkom han ikke politiets klare anmodninger om hvordan forholde seg. Derfor ble det avfyrt et varselskudd i ufarlig retning. Mannen ble pågrepet kort tid etter, og fraktet til sentralarresten på politihuset i Stavanger, opplyser operasjonsleder Kjetil Føyen i Sør-Vest politidistrikt til Gjesdalbuen.

– Pasienten ble raskt tatt hånd om av helsepersonell, og lege og helsepersonell startet behandling på stedet. Kvinnen er kritisk skadet etter å ha blitt påført en rekke stikkskader. Kvinnen ble fraktet til sykehuset, og er fortsatt under operasjon, sier operasjonslederen.

Ifølge Stavanger universitetssjukehus er kvinnens tilstand kritisk og ustabil.

Til Stavanger Aftenblad sier politiadvokat Anders Christiansen at mannen er siktet for forsøk på drap.

– Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling, men det er foreløpig usikkert når det skjer, sier Christiansen og legger til at den siktede er i avhør søndag ettermiddag.

Krimteknikere har i løpet av dagen gjort undersøkelser på åstedet.

– Det vil bli gjort vitneavhør og siktetavhør. Krimteknikere vil undersøke åstedet. Begge personene er i 20-årene, og har bodd sammen på adressen dette skjedde, sier Føyen.

– Var det noen andre til stede i boligen?

– Det kan vi ikke si noe om akkurat nå, svarer operasjonsleder.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!