ANNONSE

Fleire grisar enn lam blei slakta i sauekommunen

Til saman har Erik Ravndal fått kring 650 lam i år. Dei fleste er ute på beite, men kopplamma står framleis innandørs. Foto: Kristine M. Stensland

Produksjon av kjøt frå kyr, kylling og gris har auka i Gjesdal. Fagfolk er overraska over at sauetala går nedover.

GBnett
Gjesdalbuen AS

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?

Logg inn

Velg abonnement

Velg et abonnement for å se mer informasjon.

  • 5 uker - digitalt

    Tilbud til nye abonnementer.
    Full tilgang til alt innhold på gbnett.no + Gjesdalbuen som eavis.

    5,-

    for 5 uker

    KAMPANJE

    • Full tilgang til gbnett.no
    • Gjesdalbuen som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • 5 uker - komplett

    Tilbud til nye abonnementer.
    Gjesdalbuen + gbnett.no

    5,-

    for 5 uker

    KAMPANJE

    • Gjesdalbuen levert i postkassen torsdager
    • Full tilgang til gbnett.no
    • Gjesdalbuen som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • Digitalt abonnement

    Full tilgang til alt innhold på gbnett.no + Gjesdalbuen som eavis.

    120,-

    for 1 måned

    • Full tilgang til gbnett.no
    • Gjesdalbuen som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • Månedsabonnement

    Digital tilgang + papiravis torsdager

    120,-

    for 1 måned

    • Gjesdalbuen levert i postkassen torsdager
    • Full tilgang til gbnett.no
    • Gjesdalbuen som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • Velg et abonnement for å se mer informasjon.

ANNONSE