– Vi tenker skrekkelig mye på at dette er folks julemiddag

Stig Stokka ved Fatland Jæren på Hommersåk viser fram én av de mange lammesidene fra Søya gård. Dette skal bli pinnekjøtt til jul. Foto: Lars Fisketjøn
Hos Fatland Jæren på Hommersåk slaktes sauer nok til at det utgjør én tredjedel av alt pinnekjøtt i Norge. Mye av det kommer fra Gjesdal.
Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?
Velg abonnement
Velg et abonnement for å se mer informasjon.
-
5 uker - digitalt
Tilbud til nye abonnementer.
Full tilgang til alt innhold på gbnett.no + Gjesdalbuen som eavis.5,-
for 5 uker
KAMPANJE
-
- Full tilgang til gbnett.no
- Gjesdalbuen som eavis
Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.Les våre betingelser
KJØP -
5 uker - komplett
Tilbud til nye abonnementer.
Gjesdalbuen + gbnett.no5,-
for 5 uker
KAMPANJE
-
- Gjesdalbuen levert i postkassen torsdager
- Full tilgang til gbnett.no
- Gjesdalbuen som eavis
Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.Les våre betingelser
KJØP -
Digitalt abonnement
Full tilgang til alt innhold på gbnett.no + Gjesdalbuen som eavis.
120,-
for 1 måned
-
- Full tilgang til gbnett.no
- Gjesdalbuen som eavis
Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.Les våre betingelser
KJØP -
Månedsabonnement
Digital tilgang + papiravis torsdager
120,-
for 1 måned
-
- Gjesdalbuen levert i postkassen torsdager
- Full tilgang til gbnett.no
- Gjesdalbuen som eavis
Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.Les våre betingelser
KJØP -
Velg et abonnement for å se mer informasjon.